top of page

Om Os

Sigtryggur
Kristófersson

Pilot og Flight Operations Manager

Diddi's flyvende baggrund er fra USA, Nordsøen (Norge og Holland), Island og Grønland. Efter at have fløjet forskellige missioner i krævende conditons har Diddi opnået bred erfaring i hele verden i helikopter flyvende. Diddi forvalter også.

Johannes 
Holst

Pilot og mekaniker

Friðgeir
Guðjónsson

Salgs og marketingchef

Friðgeir, far til fem, uddannet fra business school i begyndelsen af ​​tyverne. Efter to årtier med forskellige business management jobs rundt om i landet, han flyttede ind i rejsebranchen i 2006. Friðgeir har været omkring luftfart meste af sit liv. Han har en privat pilotcertifikat og bruger hver ændring får han at flyve lette fly omkring Island med sine venner og familie. Design luft sightseeingture omkring Island er derfor den mest naturlige ting for ham.

Hurtig, sikker og præcis

Du har spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os for helikopter behov i Grønland. Vi gør det hurtigt, sikkert og præcist og til konkurrencedygtige priser. For at imødekomme den hastigt stigende efterspørgsel efter seismisk bore bevæger sig i Grønland, vi i øjeblikket opererer både en Eurocopter AS-350B2 og Eurocopter AS-350B3 for udforskning helikopter støtte.

Den Luftfartøjer 

AS 350B2 / B3 er Solid personale transport platform samt en økonomisk maskine til mudderkastning masser af kerne, borestænger, Borerigge, bore platforme, værktøjer, tømmer og supplies.These er de mest alsidige muligheder i vores udvalg af fly med den højeste intern og ekstern belastning kapacitet, den længste rækkevidde og den bedste driftsomkostninger i sin kategori.

Til den højeste standarder

Til den højeste standardsAll udstyret er unikke og ejer-drevne sikre, at den er vedligeholdt til det højeste standards.BlueWest Helikopter-Grønland har haft stor erfaring i at yde helikoptere med den rette flyvebesætningen til at udføre en lang række undersøgelsens operationer i hele Grønland.

bottom of page